Vijesti

Jezivim trailerom potvrđen je remake za Alone in the Dark

Leak je bio istinit, remake Alone in the Darka iz 1992. je u razvoju, prvim trailerom potvrdio je THQ Nordic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na remakeu radi švedski studio Pieces Interactive, a poznatiji od samog studija je Mikale Hedberg, scenarist koji iza sebe ima jako dobre uratke u vidu SOMA-e i Amnesia: The Dark Descent.

Sama priča neće biti potpuno vjerna originalu. Posudit će likove, tematske elemente i mjesta radnje iz prve tri igre te ispričati nešto novo. Kao igrivi likovi vraćaju se Edward Carnby i Emily Hartwood pomoću kojih će se radnja ispričati iz dvije različite perspektive.

Emilyn ujak ponovno nestane, ona angažira privatnog detektiva Edwarda, nakon čega ih put vodi u vilu Derceto koja je sada dom “mentalno zaostalih” te drugih čudnih i misterioznih stanara.

THQ obećava napeto istraživanje, uzbudljivu borbu i izazovne zagonetke. Remake Alone in the Darka u razvoju je od 2019., igrat ćemo ga na novim konzolama i PC-ju, a datum još uvijek nije otkriven.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra