Vijesti

Prolog za reboot Alone in the Darka dostupan je besplatno Steamu, PlayStationu i Xboxu

Za rebootom/remakeom kultne akcijske avanture Alone in the Dark vlada veliki interes igrača. Developeri THQ-ovog studija Pieces Interactive igru namjeravaju izdati u listopadu, a djelić atmosfere možete osjetiti već od danas u posebnom prologu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolog će pripremiti glavnu priču kroz perspektivu Grace Saunders, potpuno novog igrivog lika. Grace pristupi Jeremy, Emilyn ujak, te je zamoli da isporuči pismo svojoj nećakinji. Kroz dvorac Grace u Alone in the Dark stilu nailazi na čudne stvari i zbivanja. Premda, kažu developeri, prolog neće spoilati ništa iz glavne igre, a sam kraj isporučit će “posebno iznenađenje”.

Ovom prigodom developeri su isporučili novi pregled finalne igre. Emily i detektiv Edward (glumi ga David Harbour, Hopper iz Stranger Thingsa) oboje su igrivi likovi, a svijet i sporedni likovi će drugačije reagirati na svakog od njih, što znači da bi Alone in the Dark mogao imati dobar replay value.

Alone in the Dark zakazan je za 25. 10. ove godine za PC, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra