Vijesti

Procurili su screenshotovi i prve informacije za remake Alone in the Darka

Tajanstveni twitteraš The Snitch, izgleda, ponovno je u pravu. Danas bi na THQ Nordicovoj prezentaciji zaista trebao uslijediti službeni povratak Alone in the Darka, na što ukazuje curenje promotivnog materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijevremeno ga je leakala belgijska trgovina Smartoys, zasad samo kao PS5 naslov, a razvoj predvodi razvojni studio Pieces Interactive poznat po Titan Quest i Magicka naslovima.

“Psihološki horor i južnjačka gotika susreću se u reviziji survival horor klasika Alone in the Dark”, započinje opis igre. “Ljubavno pismo kultnoj igri iz 90-ih provest će vas kroz zlokobnu i nezaboravnu priču gledanu kroz oči jednog od dvoje protagonista.

U remakeu će se ponovno igrati kao privatni detektiv Edward Carnby ili Emily Hartwood, nećakinjom Jeremyja Hartwooda čiji nestanak se istražuje. Istraživat će se različita okruženja, boriti s čudovištima, rješavati zagonetke i konačno, otkriti istina o Dercetovoj vili – psihijatrijskoj ustanovi koja skriva… nešto.

Remake neće biti potpuno identičan originalu, a optimizam budi Mikael Hardberg kao glavni pisac zaslužan za SOMA-u i Amnesiu. Developeri obećavaju dostojan povratak korijenu žanra psiholoških horora.

Trailer, dodatne informacije i datum izlaska očekuju se navečer na THQ Nordicovoj prezentaciji nadolazećih naslova partnerskih studija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra