Vijesti

Sony za četvrtak najavio State of Play – očekuje nas otkrivanje novih igara i gameplay prikaz nadolazećih PS4/PS5 hitova

Kako završiti dan koji su ponajviše obilježile PlayStation vijesti? Pa logično – još jednom vijesti iz PlayStation tabora. Ako vas je odgoda Gran Turisma 7 rastužila, a dolazak još jedne PlayStation ekskluzive na PC razljutio, sigurni smo da će vas ova vijest razveseliti.

Sony je danas u kasnim večernjim satima potvrdio da u četvrtak od 23 sata po našem vremenu, gledamo novi “State of Play” koji će u potpunosti biti posvećen igrama. U otprilike 30 minuta showa vidjet ćemo otkrivanje novih igara i možda još puno bitnije – vidjet ćemo gameplay prikaz iz igara koje su najavljene za PS4 i PS5.

Gotovo se možemo kladiti da će Ratchet & Clank: Rift Apart dobiti novi gameplay prikaz, a nekako se nadamo da bismo u akciji mogli vidjeti i vjerojatno najočekivaniju PS5 igru ove godine – Horizon: Forbidden West. Ne želimo nikome nuditi lažnu nadu, pa ćemo ovdje ostaviti samo tvit jednog od najvećih trolova gaming industrije i kreatora God of Wara.

Je li moguće da ćemo vidjeti nekakav teaser za novi God of War? Moguće, ali jako teško.

Kad pričamo o najavi novih igara, iluzorno bi bilo očekivati da će Sony otkriti neke velike “AAA” PlayStation ekskluzive. Puno vjerojatnije je da ćemo vidjeti nove indie naslove i nove igre 3rd party developera koje će doći i na druge platforme.

U svakom slučaju, jedva čekamo četvrtak. Čeka nas 30 minuta čiste uživancije i kompletan fokus na prikaz igara. Što više možemo poželjeti?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close