Vijesti

Juventus se nakon 3 godine vraća u FIFA-u

Kada je 2019. Konami iskeširao vreće para za njegovu ekskluzivnost, Juventusov izostanak iz FIFA-e snažno je odjeknuo. Tri godine kasnije eFootball praktički je mrtav u svojoj klasičnoj izvedbi, stoga više ne postoji prepreka za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konami i Juventus nisu produžili partnerstvo i Juventus će biti prisutan u svojoj punoj formi u FIFA-i 23. Dakle, bez fiktivnih dresova, grbai bez fiktivnog imena Piemonte Calcio.

Potvrdili su to službeno Electronic Arts i Juventus strastvenim trailerom kojem je naraciju pružio nekadašnji igrač Juventusa, a danas njegova legenda Claudio Marchisio (i budući FUT heroj). Sklopljeno partnerstvo proteže se na više narednih godina, što ujedno znači kako će Juventus biti prisutan i od jeseni 2023. kada FIFA prestane postojati te je zamijeni EA Sports FC.

“Ovaj fenomenalni klub puno znači za nas i naše fanove”, slatkorječivo su poručili iz Electronic Artsa. Zasad nije poznato što ovo znači za Konami i njegov eFootball, odnosno hoće li suradnja EA i Juventusa biti ekskluzivnog karaktera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano