Vijesti

Kena: Bridge of Spirits bio je uspješan projekt za Ember Lab

Kena: Bridge of Spirits bio je uspješan prvijenac za Ember Lab po pitanju ocjena. Mi smo Kenu preporučili za igranje uz popratnu ocjenu od jako dobrih 79, međutim, u zraku je ostao visjeti jedan bitan upitnik. Je li projekt bio isplativ developerima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor je – da! Otkrio je to jedan od braće osnivača studija Hosh Grier za Bloomberg. Kena je uspjela povratiti uloženi novac i developeri su ugodno iznenađeni prodajom, a zadovoljan je i Sony kao najveći ulagač.

“Ne vraćamo se natrag na reklame”

Za studio koji se specijalizirao za izradu CGI animacija te kojem je ovo bila prva vlastita igra pozitivni rezultati pružaju svojevrsno zeleno svijetlo za razvoj nove igre. Razvoj na novom naslovu već je započet. “Ne vraćamo se natrag reklamama”, poručili su.

“Kena: Bridge of Spirits je predivna 3D akcijska avantura kojoj nedostaje više hrabrosti i inovacija za još nešto više. Zadovoljstvo mi je što mogu reći da Kena nije postala Kenja”, Filip je zaključio u FFA recenziji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano