Vijesti

Kena: Bridge of Spirits dobila je impresivne prve ocjene, očekujte zabavnih 8-10 sati igranja

Kasni embargo za recenziju alarm je za uzbunu, a budući da je on za Kenu istekao baš danas na dan izlaska, zvonilo je. I to jako. Pogledajte samo naš forum. Ali izgleda da je ekipa iz Ember Laba ipak napravila dobar posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To govore prve recenzije velikih svjetskih siteova čija srednja vrijednost na Metacriticu iznosi visokih 85 do 100, što je svrstava među najbolje igre godine. Recenzenti kao pluseve navode prelijepe lokacije te grafički stil općenito, izdvajaju element istraživanja koje ima smisla i nagrađuje igrače, a mnogi izdvajaju i simpatčnu priču koja tjera na igranje. “Nije bilo dosadnog trenutka”, izjava je jednog recenzenta koja nam se urezala u pamćenje.

S druge strane, kao minus se navodi borba koja je nekad prejednostavna, a za neke bossove se navodi kako su prekomplicirani za svladati, što neki možda vide i kao plus.

Očekujte priču trajanja 8-10 sati, što je i sukladno nižoj cijeni igre od uobičajene, a za platinu će te Kenu trebati odigrati dvaput. Našu recenziju čitajte uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano