Vijesti

Klase u Battlefield 2042 stižu do kraja mjeseca. Evo kako će to izgledati

Specijalisti u Battlefieldu 42 polarizirali su igrače, veterani su brzo odustali od igre, najviše njih još i prije lansiranja, što se snažno odrazilo na za ovaj serijal poražavajuće brojke igrača. “Čuli smo vas i odmah smo formirali tim koji će analizirati i sastaviti plan za dalje”, pišu developeri na službenom blogu i eto ga – samo godinu i tri mjeseca poslije nalazimo se tik pred povratak klasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak klasa istovremeno ne znači uklanjanje specijalista. Oni ostaju i dalje bitan dio Battlefielda 2042, međutim, bit će vezani uz klase. Dok je dosad svaki specijalist mogao kombinirati gadgete koje želi, ubuduće će, primjerice, samo specijalist Engineer klase moći koristiti Rocket Launcher. Što ipak ne vrijedi za specijalistkinju Lis koja već posjeduje G-84 TGM bacač raketa kao Specialty, dva bacača po specijalistu bila bi OP.

I dok će gadgeti ostati zaključani iza klasa, to isto neće vrijediti za oružja. Ona su u svim prošlim Battlefieldovima bila raspodijeljena po klasama, međutim, developeri su, kažu, uvjereni u to da BF2042 ne smije ograničavati oružja.

Zato se uvodi tzv. Weapon Proficiencies sistem koji će bonusima favorizirati one koji klase kombiniraju s prirodnijim im vrstama oružja.

  • Assault klasa koja koristi Assault Rifles imat će tri dodatna šaržera metaka
  • Engineer klasa s LMG oružjima imat će bolju disperziju metaka u ležećem položaju ili čučnju
  • Support klasa koja koristi SMG oružja brže će ih “izvlačiti”
  • Recon igračima koji koriste snajpere ciljnik se neće “ljuljati”

Klase u Battlefield 2042 stižu negdje do kraja ovog mjeseca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano