Vijesti

Kojima će “jako skoro” najaviti svoju novu igru

Yoji Shinkawa, jedan od najbližih Kojiminih suradnika i čovjek koji je dizajnirao sve ono što volimo u MGS serijalu i Death Strandingu dao je intervju za arapski Al Hub u kojem se osvrnuo na vlastitu karijeru i novi projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojima Productions na novom projektu radi još od kada su izbacili Death Stranding na PS4 krajem 2019. Na njemu su radili usporedo s portanjem igre na PC, a nova igra je u punom fokusu studija negdje od ljeta prošle godine.

“Da, radimo na nečem novome i mogu ti reći da ćemo, vjerojatno, jako skoro objaviti o čemu se radi”, Shinkawa je odgovorio na pitanje o novoj igri.

Na kakvoj točno igri rade Kojima i njegov tim? Vjerujemo da to ne zna ni on sam. Unatrag godinu dana trolali su nas u više navrata sa Silent Hill motivima, ali kako vrijeme prolazi tako sve manje vjerujemo u scenarij tog tipa.

Ono što znamo je kako se glazba za novu igru već snima. U listopadu prošle godine Kojimin glazbeni producent i kompozitor javio se iz koncertne dvorane u Kawasakiju, a nedugo nakon toga Kojima je potvrdio kako svira i snima za njegovu novu igru.

Death Stranding nastavak, nastavak nekog od kultnih serijala poput Silent Hilla ili Metal Geara ili sasvim novi projekt? Nemamo pojma, ali saznat ćemo uskoro. Kojima se ovih dana sigurno zabavlja u krakiranoj verziji Adobe Premierea te montira nešto što ni on sam ne shvaća.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano