Vijesti

Kojimi se ne sviđa ime PS5 verzije Death Strandinga

Posebna verzija Death Strandinga za PS5 osim grafičkih i tehničkih poboljšanja donijet će brdo novog sadržaja o kojima već sve znamo, ali ne znamo to da Kojima uopće nije bio uključen u odlučivanju imena igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne volim naslov Director’s Cut”, požalio se Kojima u seriji twittova. “Director’s Cut u filmovima označava dužu verziju filma koja je inicijalno skraćena protiv volje režisera”, objašnjava Kojima, koji objašnajva kako je nova verzija Death Strandinga sve samo ne klasični director’s cut.

Sve novosti naknadno su razvijene i ubačene u posebnu verziju igre, a nisu izrezane iz originalne igre. Vođeni tom logikom, Director’s Cut je uistinu krivi podnaslov za Death Stranding, ali više od školske lekcije upada u oči to što Kojima očito nije imao glas u odabiru imena. Zašto bi se inače javno požalio na Twitteru?

Dakle, Sony je kao izdavač odlučio brendirati PS5 verziju kako ju je brendirao, a Kojimino javno izražavanje nezadovoljstva možemo između redova iščitati i kao neslaganje sa Sonyjem. Što ide na ruku glasinama da je Kojima od nedavno najbolji frend s Microsoftom za kojeg navodno ekskluzivno radi igru s epizodnim sadržajem o čemu smo pisali prošli tjedan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano