Vijesti

Koliko EA zarađuje od FIFA paketića? Toliko da će Beckham od FIFA-e zaraditi više nego u PSG-u i Unitedu

Važno se zvati David Beckham. Dodao bih i – Lewis Hamilton. Nemaju veze jedan s drugim, iako je ovaj potonji vjerojatno veći sportaš nego što je to David ikada bio. Nije da je Beckham bio loš igrač, bio je vrlo dobar no s druge strane, David je oduvijek bio čovjek za kojim lude žene i marketinške firme. Legenda kaže da ga je upravo zato Real Madrid i kupio – zbog prodaje dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A naš David je čini se upecao zlatnu ribicu koja nosi ime FIFA 21. Kao što znate, David Beckham potpisao je trogodišnji ekskluzivan ugovor s FIFA-om 21 i za to dobio čak 40 milijuna funti. Da vam bude lakše – David Beckham dakle zarađuje £256,000 tjedno, a da pri tome ne mora mrdnuti prstom.

EA je Beckhamu originalno ponudio “samo” 30 milijuna što je David odbio. Što će EA dobiti zauzvrat? Pa, lovu od igrača koji će kupovati paketiće jer je David naravno jedna od ikona u igri koju možete otključati. Postoje tri verzije Beckhama, a mi već vidimo da će za najbolju verziju fanovi pokupovati sve paketiće.

David je na kraju postao veća marketinška ikona, nego što je bio nogometna. U današnje vrijeme to je puno isplativije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano