Vijesti

Konačno pravi co-op dolazi u FIFA 21 Ultimate Team

Electronic Arts je danas najavio koje promjene dolaze u najpopularniji sportski mode na svijetu – Fifa Ultimate Team iliti FUT. Definitivno najveća novina je pravi, funkcionalni co-op mode koji ćemo moći igrati online s prijateljima ili točnije prijateljom jer co-op je za dva igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moći ćemo tako skupa igrati Squad Battles, Division Rivals, i FUT Friendlies utakmice. Jedan od vas je kapetan, a kapetan bira postavu s tim da drugi igrač u svakom trenutku vidi koju postavu bira kapetan. Tek kad oba igrača stisnu ready počinje meč. Već vidimo da će među prijateljima i igračima biti rasprave tko će biti, a tko ne u početnih 11.

Druga novost su “FUT Community Events” što bi značilo da svi igrači sudjeluju skupa u takvim događajima i skupljaju zajedno XP bodove. Sa spomenutim XP bodovima i njihovim porastom, svi otključavaju i dobivaju bolje nagrade.

Druga vrsta grupnih događaja su “Team Events” što bi značilo da će se igrači podijeliti u do pet teamova koje će moći odabrati. Svako od teamova ima jedinstvene zadatke i izazove, a igrači čiji team na kraju bude pobjednički, dobit će nagrade kao što su posebni emblemi, coinse ili FUT specijalne paketiće.

Ove godine je EA veliku pažnju posvetio vašem vlastitom FUT stadionu, pa ćemo moći sve živo customizirati i nadograditi. Od stadiona, dekoracije, pjesme za ulazak igrača na teren do maskota i sl.

Zanimljvost su svakako i takozvani “meaningful events.” U prijevodu to znači da će igračima biti boostane karakteristike ako u stvarnom životu nešto naprave značajno na poziciji na kojoj igraju. Kad se to dogodi, igračima će taj atribut (uklizavanje, golovi iz slobodnjaka, pogodak glavom) dobiti značajni porast ocjene.

Još uvijek čekamo da EA otkrije next-gen posebnosti koje će FIFA 21 donijeti, a to će se dogoditi vrlo vrlo brzo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano