Koordinata iz posljednjeg GTA Online trailera se nedvosmisleno odnosi na GTA VI

Nakon 7 godina u GTA V stiže poptuno nova lokacija. Radi se o otoku Cayo Perico s novim vozilima, zgradama, interijerima, radio stanicom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o nadogradnji za GTA Online koja između ostalog donosi i novi Heist, a novost je da će se po prvi put dosad ona moći odigrati i offline. Mnogi smatraju kako je nova lokacija uvod u GTA VI, budući da je novi otok u vlasništvu latino drug lorda, a upravo bi droga i tematika švercanja iz zemalja Južne Amerike u SAD trebala biti okosnica “šestice”.

Da je to stvarno tako pokazuje nam dosad po prvi put službeno i nedvosmisleno spominjanje GTA VI od strane Rockstara. Naime, u posljednjem teaser traileru prikazana je koordinata 38.527,-79.6129 koja u stvarnom životu (prikazano u Google Mapsu) prikazuje sljedeću lokaciju.

Kut kretanja ceste tvori rimski broj šest, a šanse da Rockstar ubaci neku nasumičnu koordinatu koja će voditi na ovakvo nešto manja je od dobitka na Eurojackpotu.

Inače, lokacija se sasvim prigodno nalazi u saveznoj državi Virginiji. GTA VIrginia bila bi kombinacija riječi poput one u Resident Evil: VIIIage i možda, a tko zna, možda koordinata otkriva i jednu od lokacija u GTA VI. Virgina sama po sebi se čini kao dosadna lokacija za jedan GTA ili bilo koju igru, što je uostalom i dokazano u Falloutu 76, ali relativna blizina Floride i Miamija (Vice Cityja) čini je odličnim izborom kao jedne od lokacija na GTA VI mapi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS