Vijesti

Kraj jedne ere – PS Vita službeno zatvorila svoja vrata novim igrama

Tužan dan za sve igrače PlayStation Vite. Sony nakon jučerašnjeg dana više nikada neće izdati niti jednu igru za PS Vitu. Developeri su imali rok do jučer za objavu svojih igara, odnosno, točnije do 2. 7. su ih već morali poslati Sonyju na analizu i odobrenje kako bi iste bile objavljene na Storeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je s jučerašnjim danom izašlo čak šest novih naslova za ovu predivnu konzolu koja nije dobila dovoljno ljubavi svojih roditelja. Ono što je pozitivna stvar u cijeloj priči je da nam trgovina ipak ostaje aktivna što znači da ćemo moći kupovati i skidati sve igre bez problema.

Ovaj tweet nam dokazuje koliko je PS Vita bila popularna ove godine. Korisnik 2 Old 4 Gaming je kreirao sliku sa svim digitalnim izdanjima u 2021. godini.

Sve igre koje možete vidjeti ispod, izašle su jučer i označavaju zapravo kraj jedne ere.

Russian Subway Dogs je igra inspirirana psima lutalicama i Moskovskim metroom. Ovo je arkadna igra koju možete igrati i online.

Witchcrafty je trenutno ekskluziva za PS Vitu. Aha, tko bi od vas rekao da ćemo u 2021. godini imati ekskluzivu za PS Vitu? Razlog je nažalost tužan. Dobili smo kod od developera uz poruku da je igra morala biti skraćena kako bi ju mogao predati na vrijeme Sonyju. Igra će izaći na PS4 krajem ove godine.

Mind Maze je logička igra gdje vam je cilj zauzeti ćelije, izgraditi labirint i kreirati zidove. Ovo je strateška igra mačke i miša.

Brotherhood United je prošle godine izašao kao naslov na PS4 konzoli. U dogovoru s developerima uspjeli su kreirati verziju za PS Vitu na vrijeme, a prema glasinama dolazi nam i fizičko izdanje.

Ultra Mission je arkadna pucačina s preko 20 različitih nivoa. Također igra ima jedno od najljepših imena i opisa platine koje smo vidjeli.

It has been an awesome decade with our beloved handheld. We are so grateful to have been a part of its history. Thank you, PS Vita! And thank you as well, player!

Gumbo Machine, LLC – A Word of Thanks – Platinum name

Killer Dolls United je hack & slash igra gdje u areni imate kontrolu nad heroinama pod nazivom Dolls.

Eastasiasoft kao spas PS Vite!

Izdavač Eastasiasoft se potrudio i protekle godine osigurao sve preostale zalihe PS Vita kartica. Do kraja ove godine imati će minimalno još 5 fizičkih izdanja za PS Vitu. Oni su najviše zaslužni za ovu eru Vite koju smo imali protekle tri godine.

Igrate li vi PS Vitu u 2021. godini?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano