Vijesti

Sony: Pogriješili smo, nećemo zatvoriti PS3 i PS Vita Store

Sonyju je trebalo tri tjedna da shvati da je pogriješio. Ali nikada nije kasno. Jim Ryan je na PlayStation Blogu upravo potvrdio kako ipak neće zatvoriti Store na PS3 i PS Viti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon daljnjeg razmišljanja postalo je jasno da smo donijeli krivu odluku”, javlja šef PlayStationa. Ipak, kao što je i planirano, ukinut će se podrška za PSP čiju digitalnu trgovinu će zatvoriti 2. 7.

Jim Ryan je objasnio kako su ipak uspjeli pronaći rješenje kako omogućiti podršku za PS3 i Vita trgovine. Navodno je odluka donešena iz želje da kompletni fokus usmjere prema novim konzolama i igrama, ali kada su vidjeli reakciju igrača shvatili su da su pogriješili.

Da je Sony proveo ranije donešenu odluku zauvijek bi obrisao preko dvije tisuće igara koje se ne mogu kupiti na nikakav drugi način. I ne samo to, PS Vita još uvijek nije mrtva i postoje developeri koji još uvijek razvijaju igre za ovu prijenosnu konzolu.

Srećom, svi oni će moći nastaviti prodavati igre na PS Storeu, a igrači neće biti zakinuti za kupnju naslova poput Infamous: Festival of Blood barem još neko vrijeme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano