Vijesti

Kreator Dead Spacea će na TGA predstaviti PUBG single player igru

Ako netko zna kako napraviti zabavnu narativno vođenu igru za jednog igrača onda je to definitivno kreator Dead Spacea Glen Schofield. Nakon Viscerala Schofield je karijeru nastavio u Sledgehammeru gdje je radio na Black Ops, Modern Warfare 3, Advanced Warfare i WWII kampanjama, a od prošle godine na čelu je novog studija unutar PUBG Corpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Distance Studios kojem je Schofield na čelu radi na igri u PUBG univerzumu s naglaskom na priču za jednog igrača. Radi se o studiju koji već sada broji preko 100 developera, a uz kreativnu slobodu i dobar grafički pokretač potencijalno bismo mogli dobiti dobru ratnu priču.

Schofield i Geoff Keighley su na Twitteru potvrdili kako ćemo prvi prikaz PUBG igre dobiti u noći s četvrtak na petak na The Game Awards ceremoniji.

PUBG klasična igra bit će svakako izazov. Možda i dobra stvar je ta da dosad PUBG nije uspostavio neki ozbiljniji lore, stoga će Distance Studios imati kompletnu kreativnu slobodu napraviti što želi. Zaintrigirani smo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano