Vijesti

Kreator God of War Ragnaröka želi raditi novu Castlevaniu

Kreativni direktor God of War Ragnaröka nakon komercijalnog i kritičkog uspjeha prava je zvijezda. Svoj debi na najodgovornijoj poziciji razvoja neke igre Eric Williams odradio je maestralno, potom je poručio da nema ništa protiv raditi na novom God of Waru, a sada je otkrio svoju novu veliku želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Kinda Funny podcastu obznanio je da bi volio raditi na Castlevania igri, pa pozvao Konami da mu prepuste licencu. “Ne znam što ću raditi sljedeće, ali ako bih dobio licencu za Castlevaniu, volio bih to odraditi.”

Izjavio je to u polu-šali, ali želja je jasna. Sada su na redu fanovi, koji bi trebali odraditi svoju ulogu na internetu, a s obzirom na sve glasnija šuškanja o Sonyjevom preuzimanju Konamijevih licenci, ishod u kojem Santa Monica preuzima Castlevaniu nije bezizgledan. Posljednja Castlevania bila je Lords of Shadow 2 iz 2014., a potom je, poput ostalih Konamijevih IP-eva, zamrla. Barem u formi videoigara.

Međutim, Konami se budi. Prepustio je Silent Hill nekoliko vanjskih razvojnih studija, a tko zna, istu sudbinu možda dožive Castlevania, Metal Gear, Contra…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano