Vijesti

Kreator Overwatcha i WoW-a Jeff Kaplan napustio je Blizzard, ali razvoj Overwatcha 2 ide dalje

“Bila mi je čast dobiti prikuku kreirati svjetove i heroje za tako strastvenu puliku”, izjavio je kreator Overwatcha, potpredsjednik Blizzarda i jedan od glavnih ljudi na World of Warcrafu Jeff Kaplan povodom napuštanja Blizzarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da rastanak nije stigao nakon teških riječi i možebitnog neslaganja s Activision-Blizzardom dokaz su naredne rečenice na službenim Blizzardovim stranicama u kojima se Kaplan zahvaljuje svima u kompaniji, od developera do rukovoditelja.

Na poziciji glavnog čovjeka razvoja Overwatcha 2 zamijenit će ga Blizzardov veteran Aaron Keller za kojeg Kaplan tvrdi da je uz njega od samog idejnog začetka Overwatcha još prije 10-ak godina.

“Razvoj Overwatcha 2 napreduje jako dobro”, tvrdi novi šef te najavljuje regularnija izvještavanja o razvoju igre koju ćemo igrati tek iduće godine.

Gdje će Jeff Kaplan nakon Blizzarda? U 48. godini sumnjamo da će sa ženom i djecom daleko od Kalifornije gdje živi već 30-ak godina. A tamo je izbor poveći. Naughty Dog, Crystal Dynamics, Infinity ward…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano