Vijesti

Krenula je Black Friday akcija na PS Storeu

Na desetine igara i PlayStation Plus pretplata pronašli su se na ovogodišnjoj Black Friday akciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tomu što je najavljeno kako će PlayStation Plus dobiti posebno sniženje, u trenutku pisanja ovog teksta i nakon što je uključena Black Friday rasprodaja, PlayStation Plus pretplata i dalje drži standardnu cijenu.

AŽURIRANJE VIJESTI:
I dok PlayStation Plus na Storeu (još) nema popust, saznajemo kako će domaće trgovine imati NAJNIŽU cijenu dosad i to već od danas.

DRUGO AŽURIRANJE VIJESTI:
PlayStation Plus pretplata sada je dostupna i na PlayStation Storeu po također najnižoj cijeni dosad – samo 292 kune.

Popusti za relativno starije igre većinom su već viđeni i nema drastičnih rezova, dok će neki pronaći sreću u popustima naslova iz ove sezone poput Deathloopa, Guardians of the Galaxy, FIFA-e, Back 4 Blood, Far Cry 6 i drugih.

Dok je FIFA 22 za PS4 dobila fino sniženje od 40%, PS5 verzija snižena je na tek 419 kuna. Back 4 Blood dostupan je po dosad najnižoj cijeni od 370 kuna, Marvel’s Guardians of the Galaxy na svom prvom sniženju uopće spušten je na 344kn, Far Cry 6 i Riders Republick na 363kn, Lost Judgment na 314, a Deathloop je dosad najbolja prilika za 265 kuna, što je ujedno i jedini WOW popust dosad.

Neki će sreću pronaći u Resident Evil Villageu za 227 kuna što nam se čini kao najniža cijena dosad.

PlayStation ekskluzive razočarale

PS5 ekskluzive Ratchet i Returnal masivno su razočarale sa samo 25% popusta po cijeni od 449 kuna, dok su cijene za Demon’s Souls, The Last of Us 2 i Ghost of Tsushimu također već viđene i onaj tko je tražio nešto niže čekat će neku drugu akciju.

Na drugom kraju spektra cijena možda ćete ipak pronaći nešto za sebe. Poput Dishonoreda 2 za samo 30 kuna, Street Fightera V za 60kn, Dark Soulsa 2 za 75kn…

Sve ostale akcije potražite ovdje. Jeste li pronašli nešto za sebe?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano