Vijesti

Krenuli su odlični Halloween popusti na PS Storeu. Ali u Hrvatskoj nema gotovo ničeg

Halloween je tradicionalno jedna od najatraktivnijih tematskih rasprodaja na PlayStationu u godini. Prilika je to da do izražaja dođu sve one strašnije igre, pa tako ni ove jeseni nisu izostali atraktivni popusti. Svugdje osim u Hrvatskoj, gdje ih iz nekog razloga gotovo pa i nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li to zbog skorog uvođenja eura, ne znamo, ali provjerili smo ponude u svim drugim europskim trgovinama, te u nekoliko svjetskih. Jedino u Hrvatskoj ponuda je okrnjena. Tako, primjerice nema 38% popusta za remake Resident Evila 4, Resident Evil 7 za 60% ili 75% za remake Resident Evila 2.

Nema ni The Foresta za manje od 7 eura, 7 Days to Die za manje od 9 eura, Outlasta 2 za samo 3 eura, Dead Islanda za samo 4 eura, remasteriranih Bioshocka za 8 eura i Bioshocka 2 za 5 eura, a izostaje i velika većina drugih velikih ponuda.

Premda na naslovnici domaćeg PS Storea stoji veliki banner s pozivom na rasprodaju, dostupno je tek nekoliko ponuda. Poput Diabla 4 po sniženju od 25% ili Dying Lighta 2 za 30%.

Nije ovo prvi put da ponude na domaći PS Store kasne ili nas kompletno zaobilaze. Novogodišnja rasprodaja kasnila je dan i pol, a lipanjski Days of Play popusti kompletno su nas zaobišli.

Povezano