Vijesti

Kupnjom Bluepointa ponovno su se aktivirale glasine o (vjerojatno novom) Bloodborneu na PS5

O remasteru, remakeu ili čak nastavku Bloodbornea u kontekstu glasina pričamo već dvije godine. Iako su se one u posljednje vrijeme primirile, Sonyjeva recentna akvizicija Bluepoint studija ponovno je pokrenula strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon godina remastera PlayStationovih najjačih serijala i IP-eva suradnja je kulminirala Demon’s Souls remakeom kao launch naslovom za PS5, a sada kada su postali Sonyjev 16. studio iz Bluepointa su potvrdili kako je njihov novi projekt nova igra.

Bluepoint je kao studio već napravio uspješnu tranziciju s remastera na remakeove, a sada će se po prvi put okušati s potpuno novom igrom. Ako je vjerovati Colinu Moriartyju, nekadašnjem novinaru IGN-a, suosnivaču Kinda Funny podkasta, a danas voditelju popularnog Sacred Symbols podkasta, novi Bluepointov projekt vezan je uz Bloodborne.

“Čujem da bi Bluepoint mogao biti na putu za Yharnam”, piše Moriarty na Twitteru. Čovjek je u više navrata iznosio točne informacije o PlayStationu, prati ga generalno pozitivna reputacija, stoga smo skloni vjerovati da tu ima mesa.

Bluepoint Games se u posljednje vrijeme povezivalo s remakeom MGS-a i nekih drugih velikih IP-eva, ali sada je sasvim jasno da je studio usmjeren prema originalnom sadržaju. Je li u pitanju Bloodborne ili nešto skroz drugo, pokazat će vrijeme.

Igra

Povezano