Vijesti

Uspjeli su pokrenuti Bloodborne u 60 FPS-a na PS5

Debelo smo u trećoj godini PlayStationa 5 i premda se jedna od najpopularnijih igara prethodne generacije konzola izvodi sasvim dobro, nije nam jasno što se čeka sa službenom zakrpom koja bi Bloodborne otključala u 60 FPS-a. Međutim, ako neće Sony i/ili FromSoftware, ima tko će.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Entuzijast Lance McDonald već godinama pokušava dovesti Bloodborne na sve moguće platforme. Pritom igru modirao kako bi iskoristila prednosti PS4 Pro, uspio ju je pokrenuti na PC-ju, a sada i na PS5. U nativnoj 1080p rezoluciji i 60 FPS-a. Zakrpu koja otključava 60 FPS-a u PS4 Pro izvedbi, kolega Ilusion je uspješno ubacio u PS5, a rezultat možete vidjeti ispod.

Bloodborne se bez greške izvodi u 60 FPS-a i pritom izgleda sjajno. Međutim, premda se sve izvodi na baznom PS5 i sama konzola nije modificirana, čak i kada biste se dokopali zakrpe, njezino ubacivanje je komplicirano i ne preporučuje se svakome.

Lijepo je znati da Bloodborne radi dobro i na PS5, a pitanje je hoćemo li ga mi, obični smrtnici, ikada zaigrati u 60 FPS-a.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano