Vijesti

Lady Dimitrescu izgleda još impozantnije u Villageu za PlayStation VR 2

Nakon iznenađujućeg otkrivanja remakea Resident Evila 4, Capcom je na State of Playu otkrio VR verziju jedne od najboljih igara prošle godine, Resident Evil Villagea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultimativno survival horor iskustvo postat će još imerzivnije s PlayStation VR 2 headsetom i Sense VR kontrolerima. Teaser trailer prikazao je obilje akcije iz prvog lica te zastrašujuće poglede na Lady Dimitrescu koja nikada nije izgledala dominantnije sa svojih 2 metra i 90 centimetara visine.

Inače, ovo nije prvi izlet Resident Evila u VR vode. 2017 je Biohazard od prvog dana imao podršku za PSVR, a prošle godine je četvorka portana na Quest 2 VR headsetove. Datum izlaska za Village VR nije otkriven, kao ni datum lansiranja novog PlayStation VR headseta.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra