Vijesti

Lipanj će biti mjesec Cyberpunk Phantom Liberty ekspanzije

Zahvaljujući reizdanju Cyberpunka i The Witchera 3 za nove konzole, CD Projektu je prošla godina bila druga najbolja u povijesti. U 2023. planira izdati veliku ekspanziju za Cyberpunk, pa će ova godina financijski biti još i bolja, nadaju se u poljskoj kompaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temelje za još jedno milijunsko lansiranje CD Projekt će početi zidati u lipnju, potvrđeno je. Prvo na Summer Games Festu će početkom lipnja otkriti više o ekspanziji, potom će priliku za igranje dobiti novinari i kreatori, a nekad kasnije čak i fanovi.

Osim gameplay prikaza i trailera koji će pojasniti priču, te impresija novinara, sasvim je izvjesna i objava datuma izlaska, koji bi trebao uslijediti negdje na jesen.

O Phantom Libertyju zasad ne znamo previše. V-a i Johnny Silverhanda angažiraju političari. “Novo” vodstvo SAD-a predvodi misteriozni agent Solomon Reed, odnosno glasom i stasom glumac Idris Elba, a dio radnje će se odvijati u potpuno novom dijelu Night Cityja imena Dogtown.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano