Vijesti

Mafia III nas pobliže upoznaje s New Bordeauxom, neodoljivo podsjeća na GTA

Vraća se i Vito Scaletta iz Mafie II!

Ostalo je tek nešto manje od dva mjeseca do izlaska treće Mafie u serijalu, a 2K Games je tek počeo zakuhtavati svoju PR mašineriju. Zaista, ne sjećamo se neke igre u posljednje vrijeme s toliko trailera kao što to ovih dana radi Mafia III. Nije da se žalimo, sve dok je kvaliteta materijala na razini mi nemamo ništa protiv. Dapače.

New Bordeaux izgleda živo

New Bordeaux, igrina verzija New Orleansa izgleda zaista dobro. Kroz prikaz svih 10 kvartova vidi se da je developer uložio dosta vremena i resursa u njihov razvoj. Sve izgleda živo, svaki kvart je poseban na svoj način, a iako se developer pomalo odmaknuo od one specifične Mafia atmosfere koja je krasila prve dvije igre, nova Mafia izgleda da je uzor pronašla u GTA igrama i to izgleda jako dobro. 

https://www.youtube.com/watch?v=s5d9ebSsdlE

Još jedna stvar preuzeta iz GTA igara je nasilje, a upravo je ono konstanta koja se provlači kroz čitavi trailer. Nasilja ima i to jako puno. Lincoln Clay je ljut, a očito je da će do svoje osvete doći na brutalan način. Bez obzira u kojem kvartu se nalazio. Osveta ne pita.

Vraća se Vito Scaletta

Kao bonus, imamo i “throwback trailer” koji predstavlja čovjeka kojeg ćemo svakako birati u svoj team. Ne radi se o nikom drugom, već o Vito Scaletti, čovjeka kojeg smo obožavali u Mafia II. Ovaj puta na drugoj strani talijanske mafije.

https://www.youtube.com/watch?v=wVwXZuOROD8

Igra

Povezano