Vijesti

Take-Two je otkazao Hangarovu kombinaciju Saints Rowa i Cthulhua

Hangar 13, studio koji stoji iza Mafia 3 i remakea prve Mafie ne radi na četvorci, otkrio je to Jason Schreier za Bloomberg, a njihov novi open-world naslov na kojem su radili od 2016. je otkazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osim nekih ranih pokušaja 2016.-2017., glasine oko razvoja Mafie 4 oduvijek su bile neutemeljene”, potvrdio mu je izvor. Umjesto nove Mafie Hangar 13 radio je na open-world sci-fi naslovu kodnog imena Volt.

“Nije se nazirao kraj razvoja”

Da je Volt vjerojatno otkazan, Take-Two noćas je otkrio u financijskom izvješću prijavom gubitka od 53 milijuna dolara. Gubitak je opravdan “otkazivanjem još nenajavljenog naslova”.

Volt su u leakovima opisivali kao mješavinu Cthulhua i Saints Rowa. Trebao je to biti naslov koji će uključivati superheroje i neki oblik online igranja, ali Take-Two je zatvorio pipu jer se poslije 4 godine nije nazirao kraj razvoja. Dakle, projekt je zaustavljen na izgubljenih preko 50 milijuna dolara i sada se nameće pitanje o Hangarovom idućem projektu. Ako ga uopće i bude…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano