Vijesti

Mama, ja bi The Last of Us 3. Sine, imamo The Last of Us 3 kod kuće

Brian Lee je VOJNIK i OTAC i uopće ne liči na Joela. Eve je djevojčica i apsolutno ne, nikako, uopće ne liči na Ellie. To je tandem likova igre The Last Hope, koja uopće ne dijeli skoro pa isti font sa znate već kojom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Last Hope – Dead Zone Survival je apokaliptična survival igra za Nintendo Switch i, ako niste shvatili sarkazam, besramna je kopija The Last of Usa. Doduše, neusporedivo niže kvalitete, ali namjera developera iz moldavskog VG Gamesa je očita.

Kao, uostalom, i kod drugih igara, poput globalno priznatog Gangster Life: Criminal Untold, Cars, Theft, Police, Sniper Strike 3D: Secret Elite Mission Warfare “GHOST SQUAD” ili Farming Real Simulation: Tractor, Combine Trucks Farmer Land Game, očitih kopija predugih naslova.

Kao i prethodno spomenuti naslovi, tako i The Last Hope izgleda toliko loše i indisponirano, da je zapravo interesantan. “Brianovo putovanje postaje više od zadatka, ono je poziv na istinu, nadu i svjetliju budućnost”, navodi spiker angažiran za 15 eura s Fiverra. Poslovna je to strategija koja se vjerojatno isplati ovom moldavskom studiju.

Datum za The Last Hope još nije otkriven, vjerojatno će uslijediti negdje na jesen, a dok dajemo i previše prostora ovoj igri na FFA, da sve poprimi nekakav smisao, spomenimo pravi The Last of Us 3 koji je navodno u ozbiljnom razvoju kod Naughty Doga, a prva glasovna snimanja navodno će se održati u narednim mjesecima.

Igra