Vijesti

Marvel stiže u FIFA-u 23. Pa kako?

Disney i Marvel polako se zavlače u sve pore zabavne industrije, shodno tome ne čudi ni kolaboracija s EA Sportsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, ne doslovna. S Marvelom herojima nećemo igrati nogomet, ali će zato njegovi dizajneri raditi na FIFA Ultimate Team karticama. Točnije, negdje uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru u Marvelovom stilu ilustrirat će FUT Heroes kartice u FIFA-i 23.

FUT Heroes kartice slave umirovljene nogometne zvijezde, heroje svojih klubova i reprezentacija, a nove kartice povodom Svjetskog prvenstva slavit će ključne trenutke upravo iz povijesti tog natjecanja.

Verzije FUT Heroes kartica imat će još bolje atribute od klasičnih kartica, a kako će otprilike izgledati možete vidjeti na primjeru nogometnih ikona poput Marchisia, Park Ji-Sunga, Yaya Tourea, Ricardo Carvalha i Landona Donovana koji su ujedno i prvi potvrđeni heroji.

Svi oni dobit će svoje marvelovske nadimke, pa je tako Donovan “The Brave”, Yaya Toure je “The Citadel”, a Marchisio je “Il Principino”.

Kao Heroje očekujemo i nekog hrvatskog igrača, pa vas za kraj pitamo koji marvelovski nadimak biste pružili Luki Modriću?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano