Vijesti

Marvel’s Midnight Suns je ponovno odgođen, umjesto listopada igramo ga negdje početkom 2023.

Puno se tokom godine pričalo o navodnim problemima u razvoju Firaxisove xcomovske Marvel igre. Glasine su demantirane na Summer Game Festu objavom konačnog datuma izlaska za listopad ove godine, međutim, ipak je odgođen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marvel’s Midnight Suns odgođen je negdje za prvu četvrtinu iduće godine, otkrio je to izdavač Take-Two u financijskom izvješću. “Odlučili smo pomaknuti lansiranje igre Marvel’s Midnight Suns kako bismo osigurali da Firaxis i 2K isporuče najbolje moguće iskustvo fanovima”, stoji u priopćenju.

I dok će Midnight Suns izaći negdje u prvim mjesecima 2023., verzija za Switch dobila je dodatnu odgodu i neće pratiti prvi val lansiranja.

Na Marvel’s Midnight Suns radi Firaxisov tim inače zadužen za XCOM naslove. Marvelov xcom smješten je u tamni, nadnaravni dio Marvel univerzuma. Igrači će igrati u ulozi Huntera, novog superheroja koji ćete raditi iz nule, a ostatak igrivog rostera uključuje još najmanje 13 Marvelovih heroja poput Iron Mana, Captain Americe, Wolverine, Spider-Mana, Doctor Strangea i drugih.