Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 bit će “epic” naslov za jednog igrača. Nema co-opa

Budući da se od prvog dana najave Marvel’s Spider-Mana 2 igra promovira s dva Spider-Mana na promo slikama, mnogi su očekivali kooperativno igranje ili barem neki oblik kooperativnog igranja, što većini fanova, pokazalo se u komentarima, nebi odgovaralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok čekamo sutrašnju PlayStation Showcase prezentaciju, na kojoj će Insomniac konačno otkriti više o igri, studio je na Twitteru potvrdio kako će Marvel’s Spider-Man 2, kao i prethodnik, biti isključivo iskustvo za jednog igrača. “Bit će ‘epic’ avantura za jednog igrača”, potvrđeno je.

Od prve prave velike PS5 first-party ekskluzive najvećeg reda očekujemo jako puno. Premda, visoke ciljeve si postavlja i sam Insomniac, čiji developeri redovito izjavama sami sebi podižu ljestvicu očekivanja. Glavni Insomniacov čovjek za priču, Jon Paquette, uvjeren je kako će Spider-Man 2 biti njihova najbolja igra dosad.

U svojih 29 godina Insomniac je izbacio genijalne igre i serijale, ljestvica je visoko podignuta, a hoće li je zaista dosegnuti saznat ćemo u jesen ove godine. Sutra na PlayStation Showcaseu Sony će otkriti konačan datum izlaska i, uvjereni smo, pokazati gameplay.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano