Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 bit će Insomniacova najbolja igra dosad

Osim po tko zna po redu potvrde da ga igramo u jesen ove godine, “kuha se i miriše dobro” je sve što smo u posljednje vrijeme dobili od Sonyja i Insomniaca po pitanju Marvel’s Spider-Mana 2. Međutim, noćas je direktor naracije Jon Paquette na Twitchu izjavio nešto što je toliko logično, ali svi želimo čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očito je da vam ne smijem puno reći, ali čovječe, zaista naporno radimo kako bismo osigurali da ovo bude najbolja igra koju smo ikada napravili”, je sve što je zasad mogao otkriti. I dok nikog ne iznenađuje činjenica da bilo tko sa svakim novim projektom konstantno teži novoj izvrsnosti, uslijed suše novih informacija lijepo je vidjeti kada si developeri javno postave svojevrsnu obavezu prema igračima.

Igrači zaista očekuju najbolju Spider-Man igru ikad, a kada očekivanja proširimo na čitavi roster iznimno kvalitetnih igara ovog studija, koji je stvorio neke od najlegendarnijih serijala ikad, očekivanja su tim veća.

Čitava komunikacija posljednjih tjedana i mjeseci ne ostavlja prostora za iznenađenje i čini se da bi Spider-Man 2 zaista trebao biti spreman za jesen ove godine. A njegov prvi konkretan prikaz trebali bismo vidjeti na narednom PlayStation Showcaseu, čiji datum održavanja još nije potvrđen, ali se navodno planira negdje za kraj svibnja ili početak lipnja.

Kako se priča, nova PlayStation Showcase prezentacija trebala bi biti najveća još od otkrivanja PS5 konzole. Sony navodno priprema najavu drugu faze PS5 konzole s otkrivanjima godime igara za ovu i naredne godine. Navodno će tamo biti prisutan i remake Metal Gear Solida 3, a potom i Naughty Dog s The Last of Us multiplayer igrom, Sucker Punch s Ghost of Tsushimom 2, Bend s novom igrom nakon Days Gonea, Bungie s novim velikim projektom poslije Destinyja…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano