Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 imat će dvostruko veću mapu od prethodnika

Premda neki nisu bili impresionirani vizualima u odnosu na prethodnika, gameplay prikaz Marvel’s Spider-Mana 2 prikazao je mnoštvo gameplay promjena u odnosu na prethodnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše se to odnosi na simultano igranje s Peterom Parkerom i Miles Moralesom, a sada je Insomniac australskom Press Startu otkrio da ćemo moći slobodno prebacivati s jednog na drugog izvan misija, poput u GTA 5. Dok u misijama nemate tu kontrolu, odnosno, unaprijed je predefinirano kada ćete s kim igrati te u kojem trenutku te je strukturirano da naglasi narativne elemente. Naravno, neće sve misije biti kooperativnog karaktera.

U open worldu, izvan misija, brojne aktivnosti rezervirane su samo za jednog ili drugog lika, a neke zajedničke trebat ćete posebno planirati kako biste izabrali Spider-Mana s boljim sposobnosti. A kada smo kod prednosti i sposobnosti likova, Miles i Parker dijelit će jedan skill tree, te imati zasebne. Developeri žele da se oboje “osjećaju” u gameplayju poput Spider-Mana, ali bit će dovoljno različiti.

Promjene u načinu kretanja

Insomniac otkriva kako će mapa u Spider-Manu 2 biti otprilike dvostruko veća od prethodnika. Pritom ne očekujte prevelike promjene na Manhattanu, ali dodatak Brooklyna, Queensa te riječnog područja uvest će dovoljno varijacije u gameplay, tvrde iz Insomniaca. Prvenstveno se to tiče drugačijeg načina kretanja, budući da, posebno u Queensu, nemate previsokih zgrada za koje se može hvatati nit paučine.

Marvel’s Spider-Man 2 još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali Sony i Insomniac tvrde da će to biti u jesen ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano