Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 je završio sa snimanjem glasova za igru

Sony nema previše first-party igara u najavi, stoga svi željno iščekujemo veliku prezentaciju budućnosti PlayStationa, a do onda će Peter Parker držati sve na svojim leđima. Tvrde da će Marvel’s Spider-Man 2 svoj obol pružiti negdje u jesen ove godine, čemu u prilog ide još jedna informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, glumac Yuri Lowenthal koji u Insomniacovim igrama pruža glas Peteru Parkeru potvrdio je na Redditu kako je, barem što se njega tiče, Spider-Man 2 dovršen. Naime, on je kao glavni lik završio sve što je trebao. Snimio je sve glasovne i mocap sekvence. Kaže da mu je snimanje za Spider-Man naslove kruna karijere, uz rad koji je svojevremeno isporučio za Fallout New Vegas.

Podsjetimo, prije mjesec dana, jedan drugi glumac je otkrio da ćemo Spider-Man 2 igrati u rujnu. Na Twitteru je Venomov glumac napisao kako, barem koliko on zna, Sony i Insomniac pripremaju masivnu PR kampanju za kolovoz, što bi značilo izlazak u rujnu. Twit je ubrzo obrisan, što govori jako puno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano