Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 premašio 10 milijuna prodanih kopija. Kako se drži s ostalim PS ekskluzivama?

Povodom objave rekordnih financijskih rezultata s rekordnim brojem isporučenih PS5 konzola (premda manje od očekivanog), Sony se pohvalio i uspjehom svoje najveće igre u prethodnom blagdanskom kvartalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od izlaska koncem listopada prošle godine pa zaključno s početkom veljače ove godine Marvel’s Spider-Man 2 premašio je 10 milijuna prodanih kopija, što ukazuje na snažan momentum kojeg je ovaj blockbuster očito zadržao u mjesecima nakon lansiranja.

Sjajan rezultat, osobito ako uzmemo u obzir kako je igra izašla samo na PS5 konzolama na bazi od oko 50-ak milijuna igrača, stoga je i potencijal nastavka dobre prodaje tim veći influksom novih vlasnika. Međutim, usporedba s God of War Ragnarokom ukazuje koliko je zapravo bitno imati veliku i zdravu bazu te zašto je Sony toliko dugo podržavao prethodnu generaciju konzola.

Ragnarok, koji je godinu ranije istovremeno izašao na PS4 i PS5 s kombiniranom bazom igrača od preko 100 milijuna, dostigao je 11 milijuna prodanih kopija u 75 dana, dok je Spider-Manu 2 za 10 milijuna bilo potrebno 107 dana.

Inače, početkom ožujka u Marvel’s Spider-Man 2 stiže najveće ažuriranje dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano