Vijesti

Marvel’s Spider-Man 2 zauzet će prilično prostora na PS5 disku

50-ak dana preostalo je do izlaska Sonyjeve najatraktivnije igre ove godine. Marvel’s Spider-Man 2 izlazi ekskluzivno na PS5, a čini se da ni napredne tehnike kompresije neće biti dovoljne za donekle ugodno zauzeće prostora na disku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Insomniac još uvijek nije službeno potvrdio veličinu igre u gigabajtima, međutim, informacija je navedena na kutijama limitiranog izdanja PS5 konzola sa Spider-Man motivima. Poleđina posebnog izdanja, koje je rasprodano u samo nekoliko sati nakon puštanja u prodaju, otkriva zauzeće od minimalno 98GB.

Čisto da stavimo stvari u perspektivu, spomenimo da je Marvel’s Spider-Man Remastered za PS5 zauzimao 53,84GB, a Miles Morales blizu 40GB. Spider-Man 2 bit će Insomniacov prvi uopće Spider-Man naslov od početka razvijan za PS5, pa kada uzmemo u obzir tehnike kompresije koje su na raspolaganju jednom first-party studiju, možemo zaključiti kako nas čeka jedna prilično velika igra.

Mislimo tu prvenstveno na teksture visoke rezolucije, a potom i na samu mapu, koja će se s Manhattana proširiti i na njujorške kvartove Brooklyn i Queens. Ako ne bude odgode, a nebi trebalo biti, Marvel’s Spider-Man 2 igramo od 20. 10. na PS5.

Igra

Povezano