Vijesti

Microsoft je maknuo još jednog bitnog čovjeka s Halo Infinitea

Nakon očitih problema u razvoju koje je Halo Infinite pokazao kroz prvi gameplay prikaz, a kasnije i odgodom igre s Xbox Series X launcha, glavom je platio čovjek koji značajnu ulogu u 343 Industriesu ima još od 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chris Lee je kao direktor koji je nadgledao razvoj Halo Infinitea već treća ključna osoba koja je napustila studio unatrag godinu dana. U 2019. godini projekt su napustili kreativni direktor Tim Longo, a ubrzo nakon nakon njega i glavna producentica Mary Olson. Microsoft je Leeov odlazak potvrdio za Bloomberg.

“Odstupio sam od razvoja Infinitea i gledam prema budućim izazovima”, izjavio je Lee uz nadu kako će njegovi bivši kolege uspjeti isporučiti odličnu igru.

Kako piše Bloomberg, Microsoft je marginalizirao Leea ubrzo nakon loših reakcija javnosti na prvi gameplay prikaz, a zamijenio ga je veteran serijala Joe Staten.

Dakle, Microsoft je direktora Infinitea maknuo iz studija, ali će on ostati raditi u matičnoj kompaniji. Trnoviti razvoj Halo Infinitea tako se nastavlja uz neke druge ljude, a zasad nije poznat novi datum izlaska osim onog okvirnog – dogodine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano