Vijesti

Microsoft navodno razmatra svoje igre na Switchu i PS5, prvi su HiFi Rush i Sea of Thieves

Posljednjih nekoliko dana sve je više glasina, i to iz različitih pouzdanih izvora, kako Microsoft ozbiljno razmatra ideju plasiranja nekih svojih first-party naslova na druge konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je krenulo s pričom o prošlogodišnjem velikom Game Pass hitu Hi-Fi Rush na Nintendo Switchu, što je plasirao u Xbox dobro upućeni Lolilolalo na ResetEri, a potom se nadovezao i novinar Jeff Grubb. Piratski MMO Sea of Thieves će, kaže, uslijediti na PS5 i Switchu (izvjesnije na Switchu 2 kojeg očekujemo kasnije ove godine).

Nadovezao se još jedan novinar, priznati Stephen Totilo na svom Game Fileu, kojem Microsoft nije želio službeno potvrditi točnost te informacije, ali ono što je bitnije – nije ni demantirao.

Inače, Sea of Thieves je prošle godine na PC-u i Xboxu dosegnuo ukupno 30 milijuna igrača. Nije poznato koliko je njih aktivno, međutim, ovaj MMO redovnim ažuriranjima drži popularnost, a ekspanzija na platformu koja broji preko 100 milijuna igrača mjesečno svakako bi bio dobar potez za sve uključene.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano