Vijesti

Microsoftova do nedavno Xbox ekskluziva u svibnju najpopularnija igra na PlayStationu

Rijetko kada se dogodi da jedna igra zavlada unisono na oba najveća kontinenta na kojima PlayStation najviše zarađuje, a to je u svibnju zaslužila jedna Xbox igra.

Tako je na PlayStation Blogu Sony istaknuo piratski MMO Sea of Thieves kao najviše preuzimani naslov u svibnju na PSN-u. Dosad najzvučniji naslov kojeg je Microsoft dodao na PlayStation u sklopu otvaranja na drugim platformama, udara snažno od konca travnja kada je imao premijeru na PS5.

Microsoft tako bilježi sjajne brojke na konkurentskoj platformi. S druge strane, najveći Xbox fanovi se osjećaju zapostavljeno, međutim, Xbox Showcase prezentacija od prije 8 dana ukazala je da se mogu veseliti čitavom nizu velikih naslova poput Indiana Jonesa, Avoweda, reboota Perfect Darka, novog Gears of Wara i drugih – što se tiče konzola svi odreda Xbox ekskluziva.

Tko zna, planovi do njihovih lansiranja možda se promjene, osobito zbog recentnih rezultata, a ako je vjerovati Microsoftu bliskim insajderima, u zelenom taboru razmišlja se čak i o Halou na PlayStationu.

Igra

Povezano