Vijesti

PlayStation igrači vole Xbox ekskluzive?

Što mislite zašto i kako je Sea of The Thieves postigao takav uspjeh na PlayStationu? Je li u pitanju sama kvaliteta igre, sušno razdoblje PlayStation ekskluziva ili više ne vrijedi ona “kako Xbox nema niti jednu igru koja me zanima, a da je ne mogu igrati na PlayStationu?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sea of The Thieves je ogroman uspjeh na PlayStationu. Prednarudžbe su pokazale da PlayStation igrači žude za jednom kvalitetnom gusarskom avanturom, a prvi prodajni rezultati ukazuju da bi igra mogla biti veći hit na PlayStationu nego na Xboxu. Ne zaboravite da je igru kreirao Rare, Microsoftov first-party studio.

Na službenom PlayStationu blogu osvanuli su prodajni rezultati najprodavanijih igara na PSN-u i Microsoftov Sea of The Thieves našao se na prvom mjestu u Europi i sjajnom trećem u SAD-u. Ispred su završili samo Helldiversi 2 i Stellar Blade.

Uvjerenja smo da je ovaj jasan znak da Microsoft treba i svoje druge, velike franšize prebaciti na PlayStation. Zamislite tek koliko dobro bi se prodavala Gears kolekcija ili Halo serijal?

Igra

Povezano