Vijesti

Xbox ekskluziva dominira ljestvicama prednarudžbi na PS5

Šest godina nakon originalnog izlaska, dijelom zaokreta u poslovanju Xboxa pronašao se popularni piratski Sea of Thieves. Microsoft i developer Rare zakazali su ga za 30. 4. na PS5, a dva dana nakon što su puštene prednarudžbe lansiran je na sam vrh gotovo svih ljestvica prednarudžbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj popularni piratski MMO tako je zasjeo čelno mjesto po broju prednarudžbi na najvećim svjetskim tržištima. Prvi je na PS Storeu u SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj, Ujedinjenom kraljevstvu, Španjolskoj i drugim velikim zemljama, a u drugim državama tu je negdje na čelnim pozicijama s naslovima poput Dragon’s Dogme 2 i ovogodišnje inačice simulacije bejzbola MLB.

U Hrvatskoj, na tržištu premoćno obojanom u plave boje, ipak dominira Dragon’s Dogma 2, što ni ne čudi, ali Sea of Thieves ga slijedi u koraku, što potencijalno ukazuje i da su domaći igrači spremni pružiti priliku naslovima koje su dosad iz ovih ili onih razloga zaobilazili ili čak izbjegavali.

Cijena standardnog izdanja na PS5 iznosi popularnih 40 eura, dok Premium izdanje po cijeni od 60 eura nudi pet dana raniji pristup. Budući da Sea of Thieves nakon toliko godina kontinuiranog razvoja sad već broji gomilu sadržaja, oba izdanja su prilično isplativa. Sve one željne zabavnog kooperativnog igranja potencijalno očekuje na stotine sati razonode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano