Vijesti

Modern Warfare 4 neće imati battle royale mode i Specijaliste jer Infinity Ward želi pravu kampanju, co-op i bogat multiplayer

OK, ovo je divlja glasina koju je plasirao portal GamingIntel koji tvrdi da ima pouzdan izvor koji im je sve ovo rekao što sam napisao u naslovu. Prema njihovom pouzdanom izvoru kako oni kažu, Modern Warfare 4 neće imati po prvi puta nakon Black Opsa III Specijaliste koji kao što znate, imaju posebne “moći.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra, stara “kodara?”

Navodno se Infinity Ward želi vratiti korijenima Modern Warfarea i zato odbacuje Specijaliste, ali i battle royale mode. Umjesto njega, prema navodima navedenog izvora, studio se želi usredotočiti na bogatu kampanju i co-op mode.

Što mislite vi ima li istine u ovome kad znamo da je Blackout (battle royale mode u Black Opsu IV) bio ogroman uspjeh? Vjerujem da bi igrači svakako pozdravili povratak kampanje, ali ne znam da li bi prihvatili micanje BR modea?

No, ako kampanja bude odlična, co-op mode detaljan i zabavan, a multiplayer dobar, realno, komu treba BR mode? Tržište je svejedno već puno battle royale igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano