Vijesti

Modern Warfare nije u potpunosti zaboravljen, dobio je 3 nove mape i 100+ GB downloada

Iako Activision ima neugodnu naviku odbaciti “stari” Call of Duty nekoliko mjeseci nakon izlaska “svježeg”, Modern Warfare ipak nije skroz zaboravljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan reboot Modern Warfare sage nakon 4 mjeseca tišine i svega nekoliko skinova dobiva čak 3 nove mape. Al-Raab Airbase je klasična 6v6 mapa, Drainage je mala mapa za Gunfight mode, a na oduševljene starijih Call of Duty 4: Modern Warfare igrača, vraća se Killhouse mapa koja je odmah dobila 24/7 playlistu. Jedna od najboljih mapa nažalost nije generirala nikakav hype, a ne možemo reći ni da se Activision potrudio oko animiranja igrača.

Tako su, nažalost, sve 3 mape samo u tišini ubačene u igru, ali tu smo mi da proširimo riječ. Tu smo i da proširimo riječ o još jednom 100+ gigabajta updateu (nakon prekjučerašnjih 50+) ako u paketu posjedujete i Warzone, a koji će u konačnici smanjiti zauzeće igre na disku. Igrate li još Modern Warfare multiplayer?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano