VijestiZanimljivosti

Na internet je procurio kompletni remaster Goldeneye 007 za X360 koji nikada nije izdan

Kada se potegnu rasprave o remasterima i remakeovima igara koje bismo voljeli dobiti, gotovo uvijek se spomene legendarna James Bond igra s Nintenda 64. Goldeneye 007 danas ima kultni status, no malo je poznato kako ga je Microsoft nakon kupnje Rarea želio dovesti ekskluzivno na Xbox 360. Zbog zavrzlama s licencama nikad ga nismo zaigrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rare je developer originala, a kupnjom studija 2002. Microsoft je vidio svoju priliku. Prije nego što je sve prekinuto, remaster je bio kompletno dovršen. Danas, 15 godina kasnije na internet je procurio igrivi build igre.

Njega su se dokopale kolege iz ArsTechnice, koji kažu kako nisu imali nikakvih problema pokrenuti na na Xenia emulatoru. Kako kažu, sve radi savršeno. Uključujući i lokalni multiplayer, a sve se izvodi u većoj rezoluciji, s naprednijim teksturama i u 60 FPS-a.

Youtuber Retro Gaming Leaks napravio je odličnu usporedbu igre s N64 i X360 gdje možete vidjeti koliko dobro, za ondašnje pojmove, izgleda remaster Goldeneye 007.

Inače, svojevrsni remake naposljetku je izašao za PS3 i X360 2010., ali ovaj put u režiji Activisiona te je pokupio dosta dobre ocjene.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano