Vijesti

Na najčudniji način ikad, Ubisoft je potvrdio da ćemo na E3-u vidjeti novi Splinter Cell!*UPDATE*

S jednim okom gledam dosadnu utakmicu WBA vs Aston Willa za ulazak u Premiership, a drugom rukom “casual” surfam po Twitteru. I kao grom iz vedra neba doslovno, pojavi se ovaj “Tweet.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su svi mislili da glavni i odgovorni čovjek The Division serijala i jedan od glavnih ljudi Ubisofta trola jer tko navečer oko 23 sata, na ovakav način najavi novi Splinter Cell?! I zašto ga uopće najavi kad je E3 pred vratima?

A onda je došao novi Tweet, promjena profilne slike i Twitter bannera u Splinter Cell.

Jasno je svima da novi Splinter Cell postoji i da ćemo ga vidjeti za malo više od 3 tjedna što je genijalna vijest. Samo, način za objavu je jako čudan, ali trebamo li se buniti? Pa ne. Novi Splinter Cell…treba li nam više?

*UPDATE VIJESTI – navodno, navodno Ubisoft je izjavio da se Julian šalio i da trenutno nemaju ništa za objaviti. S druge strane, izvršni direktor po komentarima ne negira novi Splinter Cell. Čini se da se čovjek napio i da će zbog ovoga upasti u probleme.

Nevjerojatno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano