Vijesti

Na Xbox Store procurila nova tajnovita igra; jedan detalj otkriva da je to novi Call of Duty

“Postoji više od jedne istine. Ako tražiš odgovore, budi spreman preispitati sve i prihvati da ništa više neće biti isto. Crvena Vrata te čekaju, imaš li petlje proći kroz njih?” stoji i u opisu nove misteriozne igre na Xbox Storeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdavač misteriozne igre je Activision, a Red Door je referenca na pjesmu The Rolling Stonesa ‘Paint it Black’ s kojom je svojevremeno razotkriven Black Ops 3. Podsjećamo da je praktički već potvrđeno da će novi Call of Duty biti reboot Black Ops podserijala.

Također, Activision već tradicionalno voli svoja interna testiranja nazivati prigodnim čudnim naslovima, pa je “The Red Door” savršeno za kodno ime nove Call of Duty igre.

82GB. Sve je jasno.

Međutim, jedan drugi detalj praktički je potvrda da se radi o novoj Call of Duty igri. To je njezina veličina, a koja iznosi golemih 82 gigabajta što je baš svojstveno Call of Dutyju i sada već možemo uložiti svu svoju imovinu jer sigurnije oklade na svijetu od ove ne postoji. Možda eventualno dvoboj Dinama i Lokomotive…

U posljednje vrijeme se šuška kako će Activision i Treyarch istovremeno najaviti novi Call of Duty i odmah omogućiti otvoreno testiranje igre. Budući da smo već debelo zakoračili u ljeto, a novi CoD još uvijek nije službeno najavljen, pojava The Red Doora mogala bi biti znak da se nešto sprema jako skoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano