Vijesti

Najavljen je mobilni Rocket League Sideswipe

Psyonix koji je već neko vrijeme zajedno s Rocket League IP-om pod okriljem Epic Gamesa najavio je mobilni Rocket League Sideswipe za Android i iOS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rocket League Sideswipe će besplatno na mobilne platforme doći ove godine, a dok je premisa ista, gameplay je prilagođen mobilnim zaslonima i odigravat će se u samo dvije dimenzije.

Izgleda jako dobro i sviđa nam se što se nije kompliciralo s 3D okruženjem i brdom kontrola od kojih se lome palci. Na početku će biti dostupni klasični 1v1 i 2v2 modeovi u mečevima koji će trajati po dvije minute.

Postojat će rank liste što otvara prostor za kompetitivne igrače, a osim već nam poznatog gameplaya, u mobilni Rocket League stiže i kustomizacija automobila.

Testiranje alpha verzije igre već je krenulo u Australiji i Novom Zelandu, što ujedno znači i kako nećemo dugo čekati na dolazak Rocket League Swipea u Europu. I to, za razliku od Fortnitea, na Androidov PlayStore i iAppleov Appstore.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano