Vijesti

Rocket League će se uskoro moći igrati bez PS Plus i Nintendo Switch Online pretplate

Prije mjesec dana gamerskim svijetom odjeknula je vijest kako ultra popularni Rocket League postaje free to play. Psyonix je danas izašao s novostima koje možemo očekivati kroz iduća dva tjedna. Vijest koja će vas najviše razveseliti je da PS Plus i Nintendo Switch Online pretplate više neće biti potrebne za pokretanje online komponente igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ovakav razvoj događaja bio očekivan, sada smo dobili i službenu potvrdu. Sony i Nintendo čine iznimke za F2P igre i dopuštaju uživanje u online igranju bez dodatnog plaćanja. Microsoft nažalost nema sličnu praksu i Xbox Live Gold je potreban za online igranje svih igara, pa tako i uskoro besplatnog Rocket Leaguea.

Psyonix će se pobrinuti da poboljša iskustvo novim igračima. Novi tutorial će naučiti igrače svim potrebnim informacijama poput kontrola, HUD-a i pravila, a „New Driver Challenges“ i  njihovo dovršavanje otključat će predmete koji su bili dostupni u osnovnoj verziji igre.

Rocket League će također dobiti i nove natjecateljske rangove. Tri razine Grand Champion ranga i novi, najviši rang natjecanja – Supersonic Legend. Sve bi to trebali očekivati sredinom mjeseca, a u isto vrijeme igra će se prebaciti sa Steama na Epic Store.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano