Vijesti

Najavljena je dosad najveća ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu, u ožujku igramo kao Odin

Nekoliko tjedana je leakalo, a sada je i konačno potvrđeno. Dawn of Ragnarök je naziv nove ekspanzije za Valhallu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ožujku 2022. očekujte novu veliku mapu, novu priču i likove, a umjesto s Eivorom igrat ćemo u ulozi boga Odina. Ubisoft tvrdi kako im je ovo dosad najveća ekspanzija.

Eivor popije napitak i najednom se pronađe u viziji u kojoj postaje Odin, a zatim kreće na put spašavanja sina Baldra. Mapa, koja je oko tri puta manja od Engleske u baznoj igri vodi nas u Svartalfheim, kraljevstvo patuljaka koje je trenutno pod invazijom. Glavni protivnik bit će Surtr, “najveći neprijatelj s kojim se Odin ikad suočio”.

Zanimljiva nova mehanika je tzv. shapeshifter. U traileru je prikazana mogućnost pretvaranja u vranu i obrnuto, što otvara čitav niz novih načina igranja i eliminiranja protivnika. To je samo jedna od novih, božjih sposobnosti, pa će Odin tako u nekim trenutcima priče dobiti mogućnost oživljavati neprijatelje, pretvoriti kožu u lavu, a oružja u led…

Dawn of Ragnarok označuje novu sezonu dodatnog sadržaja za Valhallu. Cijena ove ekspanzije postavljena je na 40 eura, za što ćete dobiti 30-40 sati sadržaja, a tokom godine, najvjerojatnije na ljeto, očekujte još jednu ekspnaziju ovakvog tipa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano