Najveća glupost Call of Duty: Black Ops 4 bete će biti popravljena

Od danas se mirnije spava i obavljaju redovne dnevne aktivnosti.

Black Ops 4 beta je kroz svoja dva tjedna beta testiranja pokazala kako su Treyarch i Activision ipak sposobni uvesti neke novosti u Call of Duty serijal. Nakon godina realne stagnacije serijala koja je dovela i do pada prodaje igre. Prije svega se to tiče sistema klasa koje su uvele dobrodošlu promjenu u tok gameplayja.

Ono što nije valjalo i što je posebice smetalo igrače diljem interenta, pa i na našem forumu uključujući i našeg Adela, je body armour koji je bio poprilično iritantno izveden. Naime, igrače koji su imali taj dio opreme na sebi bilo je gotovo nemoguće ubiti. Nije pomagala ni činjenica kako se metci od njega samo odbijaju, pa se poneki znao i vratiti onom koji ga je uputio.

“Pogriješili smo”

Također, jedan dio igre nije radio kroz betu, a to je mogućnost skidanja oklopa s eksplozijama, što je dodatno iritiralo sve nas. Ekipa iz Treyarcha je na Redditu priznala kako su igrači u pravu, te će se u idućem beta testiranju smanjiti moć oklopa, biti će popravljena opcija “skidanja” oklopa s eksplozivnim oružjem dok više neće biti ni reflektiranja metaka.

Dakle, prema ovome najiritantniji problem bete će biti ispravljen i drago nam je da su naši vapaji uslišeni. A što nas sve čeka kod Black Ops 4 bete? 10. 9. ćemo moći isprobati dugoočekivani Battle Royale mode dok punu igru igramo mjesec dana kasnije 12. 10.

https://www.youtube.com/watch?v=ozXaouBI4J4&t=3s

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.