Najveći regionalni gaming spektakl Wandercon održava se idući vikend u Osijeku

Marketinška agencija Reroot u Osijeku za vikend od 3. do 5. 2. priprema najveće regionalno okupljanje gamera, esportaša i gaming influencera. Wandercon će se održavati na tri velike pozornice dvorane Gradski vrt, a pripremaju se e-sport turniri u Warzoneu, Fortniteu, League of Legendsu, CS: GO, FIFA-i 23 i drugim igrama ukupnog nagradnog fonda od 40 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupit će preko 20 tisuća posjetitelja, 400 igrača, na desetke influencera i gaming kreatora, osim e-sport turnira popratit će izlazak igre Joe Wander and the Enigmatic Adventures domaćeg Frozen Pixel studija, a najveći stage u koncertnim večerima ugostit će repere Z++ i Hiljsona Mandelu.

Od domaćih influencera i kreatora dolazak su potvrdili Malajski Tapir, Picek, Mala Kineskinja, Blood Master, Marko Kofs, Barbi Afrika, Eugen Jobst, Cofi i drugi, a od svjetskih zvijezda stižu Benny Central (619 tisuća pratitelja na Youtubeu), SkylineTV, Tvygry, Beckyjoo, TikTok globalna zvijezda Ryan Stoker i ostali koje organizator na dnevnoj bazi najavljuje na Instagramu.

Više informacija i prijave na natjecanja pronađite ovdje, a ulaznice za jedan ili sva tri dana događanja po popularnim cijenama od 11 eura pa na više, te uz opciju prijevoza iz Zagreba, možete kupiti na Entriu.